Zakelijk 

Work@Sea - Vergaderlocatie

Een nieuwe vergaderlocatie met een eigentijdse uitstraling en op loopafstand (800m) van het strand. Wij maken van iedere bijeenkomst iets bijzonders! Presentaties, vergaderingen, workshops of trainingen in combinatie met een lunch of geheel verzorgd diner geven uw werkdag een vleugje ontspanning en culinaire verwennerij. Uiteraard is de zaal uitgevoerd met de juiste benodigdheden. Voor groepen tot plusminus twintig personen (vergaderruimte) of grotere groepen in het restaurant (bijeenkomst met drankjes voor ca 150 personen, diner voor ca 70 personen).

Alle zakelijke arrangementen zijn te combineren met overnachtingsarrangementen in onze bijzondere accommodaties. Bovendien zijn er mogelijkheden om teambuilding sessies te combineren met bedrijven uit de buurt. Meer informatie? Neem hieronder contact op voor een vrijblijvende aanvraag.

Bekijk hier de brochure met vergader arrangementen

Vergaderruimte plaatje voor Piazza site 2

Klik op de afbeelding hierboven om de vergader brochure te bekijken 

Vragen of een offerte op maat? Contacteer ons!

Geef de gewenste datum, het personenaantal en eventuele andere wensen door, dan zorgen wij voor een offerte op maat.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Standaard arrangement

4 uur - € 12,50 p.p.
  • Zaalhuur
  • Gebruik van beamer, scherm en flipover
  • Koffie, thee, kannen water en zoete versnaperingen
  • GRATIS wifi

Lunch arrangement 

Dagdeel vanaf €27,50 p.p.

Een dagdeel gebruik maken van de ruimte incl. koffie, thee en water gevolgd door een afsluitende lunch.

Hele dag vanaf €35,00 p.p.

Een hele dag gebruik maken van de ruimte incl. koffie, thee en water met lunch. Eventueel uit te breiden met een afsluitende borrel.

De lunch bestaat uit broodjes met een heerlijke verse soep. Andere wensen? Geef het aan, dan stellen we het naar wens voor u samen.

Borrel arrangement 

Sluit de dag af met een ontspannen borrel. Er zijn diverse mogelijkheden en optioneel met hapjes mogelijk (vlees, vis, vega)

Diner arrangement

Onze chefs maken graag heerlijke creaties die aansluiten bij de groep. Dit kan als samengesteld menu of met een walking dinner formule. ande arrangementen, à la carte gerechten (mogelijk op dagen dat het restaurant open is) of een uniek samengestelde lunch, borrel of diner.

Meerdaags arrangement - incl. overnachting

Twee of meer dagen uittrekken voor een brainstormsessie of training? Dat kan! Bij onze vergaderlocatie kunnen chalets, lodges of zelfs strandhuisjes bijgeboekt worden. Deze ruime accommodaties met verschillende slaapkamers en een eigen badkamer zijn geschikt voor alle meerdaagse arrangementen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Geef het aantal personen en de wensen aan, dan maken wij een passend voorstel.