Over Piazza Italian Kitchen

Een heerlijke plek voor het hele gezin!

Ontdek de Italiaanse geuren, smaken en sfeer. Piazza heeft een moderne uitstraling en ademt gezelligheid. De pizza’s worden met veel liefde en aandacht bereid. De pizzaioli zijn experts in het maken van pizza en vormen samen met de andere chefs een gouden combi. Daarom is Piazza niet alleen bekend om haar pizza’s, maar ook op het gebied van andere gerechten zoals verse pasta’s, Italiaanse vlees- en vis specialiteiten en desserts genaamd dolci. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten en de pizza’s worden gebakken in een klassieke pizzaoven.

Zonnig terras, gezellige lounge met haardvuur

Met een goed glas wijn waan jij je in een pittoresk Mediterraans dorpje. Kom langs met het hele gezin! Speciaal voor de kinderen is er een apart menu samengesteld. Neem plaats in de lounge bij het haardvuur of op het zonnige terras met houttinten en zomerse decoraties. De vakantie is nu echt begonnen en daarmee ook ‘ la dolce vita’!

Buitenspeeltuin & MEGA indoor speelparadijs 

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Aan het restaurant grenst onze gigantische binnen- en buitenspeeltuin waar ze zich urenlang kunnen vermaken. Een mega indoor klimtoren, kinderbioscoop en interactieve game wall. Als je in het restaurant komt lunchen of dineren kunnen de kinderen een gratis toegangskaartje/bandje krijgen. Buiten is er een klimtoren en een trampoline.

Honden welkom

Honden, mits aangelijnd, zowel op het terras als in het restaurant, zijn welkom. Als je telefonisch reserveert, geef dan aan dat de hond meekomt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Arrangementen

Heeft u iets te vieren? Neem dan contact met ons op. Eten met een groep vrienden, een bedrijfsuitje, een familiefeest of een kinderpartijtje. Wij denken graag met u mee!

In het restaurant is een rolstoel toegankelijk toilet aanwezig.