Over Piazza

Wees welkom in ons vorig voorjaar geopende, gezellig restaurant en laat u verrassen door onze Italiaanse gerechten. Piazza heeft een ruime eigen parking met laadpalen (binnenkort beschikbaar) en ligt op 800m van het prachtige strand. U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje, zowel lunch- als dinerkaart. Al onze gerechten worden bereid door onze ervaren chefs en alle pizza’s worden bereid door onze pizzaioli. Proef onze unieke (pasta)gerechten, die worden bereid met verse (streek)producten of onze pizza's, die de Italiaanse pizzaioli in de hout gestookte steenoven voor u maken.

Gezellig uit eten met het gezin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de grote (250 m2!) indoor speeltuin, kinderbioscoop en buitenspeeltuin vervelen kinderen zich geen moment!

Heeft u iets te vieren? Neem dan contact met ons op. Eten met een groep vrienden, een bedrijfsuitje, een familiefeest of een kinderpartijtje. Wij denken graag met u mee! Bekijk hier de arrangementen

Honden, mits aangelijnd, zowel op het terras als in het restaurant, zijn welkom. Als u telefonisch reserveert, geeft u dan aan dat u een hond meebrengt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

In het restaurant is een rolstoel toegankelijk toilet aanwezig.